Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Την Κυριακή των Βαΐων στις 11.30 π.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ θα εγκαινιάσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως στα Γιαννιτσά (Α΄ πάροδος Χατζηδημητρίου, έναντι ηρώου Χρ. Χατζηδημητρίου).

Ήδη η Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως σε συνεργασία με τους υπευθύνους των Φιλοπτώχων όλων των Ενοριών των Γιαννιτσών προχώρησε στην κατάρτιση καταλόγου δικαιούχων, ενώ
παρέπεμψε τις υπόλοιπες αιτήσεις σε επανεξέταση, ώστε να είναι δυνατή η ενσωμάτωσή τους σε περίπτωση αυξήσεως των δυνατοτήτων παροχών του Παντοπωλείου.
Ο αριθμός των δικαιούχων, οι οποίοι προκρίθηκαν λόγω αυξημένων αναγκών σε σχέση με τους άλλους αιτούντες, πλησιάζει τους 150, ενώ το Παντοπωλείο υπολογίζεται ότι θα διαθέτει σε αυτούς μηνιαίως προϊόντα συνολικής αξίας 7.000€ περίπου. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ενημέρωση των δικαιούχων, προκειμένου να αρχίσουν να προσέρχονται στον χώρο του Παντοπωλείου από την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του.


Η λειτουργία του Παντοπωλείου για τους δικαιούχους θα αρχίσει την Μεγάλη Εβδομάδα, από την Μ. Δευτέρα (9/4) έως και την Μ. Πέμπτη, κατά τις ώρες 09.30 έως 14.00.