Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών ανακοίνωσε μία συγκινητική εκδήλωση αγάπης από την πλευρά των Κυπρίων αδελφών μας και συγκεκριμένα από τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου. Απέστειλαν χρηματικό ποσό 3.000 € στον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών προκειμένου αυτός να το παραδώσει στο «Γεύμα Αγάπης» της ενορίας Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών.
Το ποσό αυτό θα παραδοθεί επίσημα στον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ από εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών την Κυριακή των Βαΐων μετά το πέρας της ακολουθίας, στην οποία θα προστεί ο Σεβασμιώτατος, στον χώρο των Γραφείων του Ι. Ναού.

Παραθέτουμε την Ανακοίνωση - Πρόσκληση που εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Γνωστοποιείται στα μέλη του Συλλόγου ότι οι Κύπριοι αδελφοί – συνάδελφοι του αδελφοποιημένου Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου, σε μία συγκλονιστική απόδειξη των συναισθημάτων αλληλεγγύης και ευαισθησίας προς τα έντονα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά μία προσπάθεια φορέα της περιοχής μας που παρέχει σίτιση σε άπορους και ανήμπορους συνανθρώπους μας. 
   Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου της Κύπρου, αποφάσισε και έστειλε το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ, προκειμένου αυτό να διατεθεί μέσω του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, στο «Γεύμα Αγάπης» του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
   Η συγκλονιστική αυτή χειρονομία των Κυπρίων αδελφών και συναδέλφων μας, προκαλεί ρίγη συγκίνησης και θαυμασμού για τα υπέροχα αντίστοιχα συναισθήματα αλληλεγγύης και φιλαλληλίας, που για μία ακόμη φορά επιδεικνύουν έμπρακτα και ενεργά οι πραγματικοί συνέλληνες της μαρτυρικής μεγαλονήσου.
   Έτσι την Κυριακή των Βαίων 8 Απριλίου 2012 και μετά το πέρας της θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, όπου θα χωροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης,  Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, στα γραφεία του Ιερού Ναού και ώρα 10.30 π.μ., θα διοργανωθεί τελετή, κατά την διάρκεια της οποίας θα παραδοθεί από τους εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών προς τον Μητροπολίτη, το χρηματικό ποσό που διέθεσε για τον αντίστοιχο σκοπό ο αδελφός Δικηγορικός Σύλλογος Αμμοχώστου. Καλούνται όσα μέλη του Συλλόγου, αλλά και όσοι πολίτες επιθυμούν, να παραστούν στην θεία λειτουργία και στην τελετή, προκειμένου να τιμήσουμε και να αναδείξουμε με τον ελάχιστο τρόπο της συμβολικής παρουσίας μας, την συγκλονιστικά ευάρεστη χειρονομία προσφοράς των αδελφών – συναδέλφων του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου.  

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (www.dsgian.gr)