Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Από τον μήνα Απρίλιο (Τρίτη 1/4) και για όλη την θερινή περίοδο η ώρα ενάρξεως των Ιερών Ακολουθιών που πραγματοποιούνται το απόγευμα αλλάζει για όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας (εκτός των μοναστηριακών).
Οι ιερές ακολουθίες (Εσπερινός και Μ. Απόδειπνο) θα αρχίζουν στις 6.30 μ.μ. (αντί 5.00 μ.μ.).

ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821

Την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών θα προβληθεί η ιστορική ταινία «Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ». Το θέμα της ταινίας είναι η δίκη των δικαστών του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη και του Δ. Πλαπούτα, το 1834.

Την προβολή, η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821, θα πλαισιώσει η Χορωδία των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Την Τρίτη 1 Απριλίου στις 5:00 μ.μ. θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Εδέσσης

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ

Την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα τελεσθεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. ΙΩΗΛ.

Στο τέλος της ακολουθίας θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Φραγκάκης, Ιεροκήρυκας της Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας Κρήτης, με θέμα:

 «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών (30 Μαρτίου) στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών θα λειτουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας κ.κ. ΙΩΗΛ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ

Τo Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αρχοντικού Πέλλης εκφράζει δημόσια τις ολόθυμες ευχαριστίες του προς όλους τους συντελεστές αποπεράτωσης του έργου ανοικοδόμησης, ανακαίνισης και ανάδειξης του ιστορικού παλαιού ναού του Αγίου Αθανασίου, ο οποίος κηρύχθηκε με νόμο του κράτους διατηρητέος και είναι γνωστός για την συμβολή του στον Μακεδονικό Αγώνα. Ιδιαίτερα ευγνωμονούμε:

Ο π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Στα πλαίσια των καθιερωμένων εσπερινών συνάξεων που γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Αικατερίνης Γιαννιτσών (παραπλεύρως Ο.Τ.Ε.), από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιωήλ, την Δευτέρα 31 Μαρτίου και ώρα 7:00 μ.μ., θα μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Φραγκάκης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας Κρήτης.

ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΤΙΛΕΓΟΜΕΝΟΝ

Την Κυριακή 30 Μαρτίου, Δ΄ Κυριακή των Νηστειών, στις 18.00, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών και στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Φιλόθεος Παπαδόπουλος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μαρίνης, με θέμα:

«ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΤΙΛΕΓΟΜΕΝΟΝ»

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου, το απόγευμα, από τις 5.30 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην πόλη των Γιαννιτσών στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών (δίπλα στον ενοριακό ναό).

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα τελεσθεί Προηγιασμένη Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Εδέσσης. Θα λειτουργήσει και θα κηρύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ.

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 9:30 μ.μ. θα τελεσθεί η καθιερωμένη μηνιαία Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Εδέσσης.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα τελεσθεί ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. ΙΩΗΛ.

Στο τέλος της ακολουθίας θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Πολύκαρπος Μπόγρης, Γραμματέας του Γραφείου Νεότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος,  με θέμα:

 «ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΜΕΛΙ»

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜ. ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών θα έχει την ευλογία να υποδεχθεί τμήμα του Τιμίου Ξύλου και Ιερών Λειψάνων των Αγίων Χαραλάμπους ιερομάρτυρος, Θεοδώρου του Τήρωνος και Συμεών του Νέου Θεολόγου από την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. 

Η επίσημη υποδοχή θα γίνει την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 6:45 μ.μ. στον Ιερό Ναό, ενώ τα ιερά λείψανα θα παραμείνουν μέχρι την Τετάρτη 26 Μαρτίου. Για την εξυπηρέτηση των πιστών ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής θα είναι ανοιχτός από τις 7:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. και από 5:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Η ΥΠΟΜΟΝΗ

Την Κυριακή 23 Μαρτίου, της Σταυροπροσκυνήσεως, στις 18.00, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών και στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων θα ομιλήσει ο Ιερομόναχος Βενέδικτος Νεοσκητιώτης, Θεολόγος και Συγγραφέας, με θέμα:

«Η ΥΠΟΜΟΝΗ»

Ο ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Την Κυριακή 16 Μαρτίου (Β΄ Κυριακή των Νηστειών) ο Σεβασμιώτατος Προκαθήμενος της Εσθονικής Εκκλησίας Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη της Θείας Λειτουργίας στον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών.

Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν: ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Γρηγόριος Παπαθωμάς, τακτικός καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και επί σειρά ετών επισκέπτης καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Tartu Εσθονίας, ο

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΕΞΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ

Την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (16/3) ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας κατά την καθιερωμένη ολονύκτιο Αγρυπνία στο πανηγυρίζον Ιερό Γυναικείο Ησυχαστήριο Αγίου Γρηγορίου Παλαμά Κουφαλίων.

Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν: ο πνευματικός της Μονής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Προκαθήμενος της Εσθονικής Εκκλησίας Μητροπολίτης ΣΤΕΦΑΝΟΣ ετέλεσε την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης.

Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς να μην χάνουν το κουράγιο τους στις φουρτούνες της ζωής και τόνισε

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου, το απόγευμα, από τις 5.30 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην πόλη των Γιαννιτσών στους Ιερούς ενοριακούς Ναούς:

α) Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητρόπολη) και
β) Αγίας Παρασκευής.

ΣΥΝΑΞΗ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Σύναξη - Ημερίδα Πνευματικών της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

Μετά από την εισαγωγή στην γενική θεματική ενότητα της Συνάξεως από τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ, τα θέματα της ημερίδας ανέπτυξαν τρεις εισηγητές:

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (16/3) στὸν Ἱερὸ Ναὸ Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Γιαννιτσῶν (Μητρόπολη) θὰ λειτουργήσει ὁ Σεβασμιώτατος Προκαθήμενος τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τῆς Ἐσθονίας Μητροπολίτης Ταλλίνης καὶ πάσης Ἐσθονίας 
κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

Ἀμέσως μετὰ τὴν Θεία Λειτουργία ὁ Σεβασμιώτατος θὰ ὁμιλήσει στὴν Αἴθουσα Τελετῶν τῆς Ἐνορίας.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα τελεσθεί Αρχιερατική Προηγιασμένη Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Εδέσσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο.

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα τελεσθεί ο γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός.
Στο τέλος της ακολουθίας θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής των Βλατάδων,  με θέμα:

 «Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ»

ΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ

Την Κυριακή 16 Μαρτίου, Β΄ Κυριακή των Νηστειών, στις 18.00, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών και στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Ολυμπίτης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, με θέμα:

«ΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ»

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΘΕΤΗΣΕ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους χειροθέτησε Αρχιμανδρίτη τον προσφάτως εκλεγέντα νέο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής ιερομόναχο Χριστοφόρο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε κατά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού και ενόψει την ενθρονίσεώς του, η οποία έχει ορισθεί για το Σάββατο 15 Μαρτίου. Ο Αρχιμ. Χριστοφόρος εγκαταβιώνει στην Ιερά Μονή από το 1981. Πρεσβύτερος χειροτονήθηκε το 1993.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου, το απόγευμα, από τις 5.30 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στην πόλη των Γιαννιτσών στους Ιερούς Ναούς:

α) Αγίου Γεωργίου και
β) Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα τελεσθεί Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Εδέσσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο.

ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Την Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Εδέσσης.

Ο ΑΡΧΙΜ. ΔΑΝΙΗΛ ΑΕΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα τελεσθεί ο β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός.
Στο τέλος της ακολουθίας θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Αεράκης, ιεροκήρυξ και συγγραφέας, με θέμα:

 «ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ»

Ο ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ

Την Κυριακή 9 Μαρτίου, Κυριακή της Ορθοδοξίας, στις 18.00, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών και στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Κυριακός Χατζηδήμου με θέμα:

«Ο ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ»

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ (ΑΡΙΔΑΙΑ & ΣΚΥΔΡΑ)

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας θα τελούνται κάθε Παρασκευή της Μ. Τεσσαρακοστής δεύτεροι Χαιρετισμοί στις 8.45 μ.μ.
Επίσης δεύτεροι Χαιρετισμοί θα τελούνται και στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου Σκύδρας (πίσω από το ΚΕΠ) στις 9.00 μ.μ. για την διευκόλυνση όσων δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται κατά την ώρα που τελούνται κανονικά σε όλη την Ιερά Μητρόπολη (7.00 μ.μ.).

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ (ΕΔΕΣΣΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ)

Για όλη την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα τελείται και δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά.

ΕΔΕΣΣΑ
8.45 μ.μ. στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
9:00 έως τις 10:00 μ.μ. σε όλους τους Ιερούς Ναούς των Γιαννιτσών.