Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών «Πλατανότοπος» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Διενορικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ 3 on 3 με την συμμετοχή των Ενοριακών Κατηχητικών Συνάξεων της πόλης των Γιαννιτσών. Τους αγώνες διοργάνωσε η ενορία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.


Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Το αθλητικό κέντρο γέμισε από τις φωνές και τη ζωντάνια των παιδιών των κατηχητικών σχολείων της πόλης. Πραγματοποιήθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που προέρχονταν από όλες βαθμίδες των κατηχητικών Συνάξεων. Πολλά παιδιά έλαβαν μέρος ως αθλητές, ενώ άλλα παιδιά χειροκρότησαν ως θεατές τις προσπάθειές τους και πανηγύρισαν τις νίκες τους.
Εκτός από τους αγώνες Μπάσκετ 3 on 3 τα παιδιά διαγωνίσθηκαν στα τρίποντα και στις βολές, στον στίβο μάχης και σε παιχνίδι ερωτήσεων.
Το κατηχητικό με τις περισσότερες νίκες ήταν αυτό της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Πολύτιμη υπήρξε η συμμετοχή πολλών κατηχητών, κατηχητριών και εθελοντών, οι οποίοι συνέβαλαν στην αρτιότερη διοργάνωση. Πόθος των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί το Διενοριακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και να διευρυνθεί με την συμμετοχή περισσότερων παιδιών. Τέτοιες δράσεις ενισχύουν με τρόπο αποτελεσματικό και ευχάριστο το ποιμαντικό έργο της τοπικής εκκλησίας.ΠΙΝΑΚΕΣ β) με τους Πρώτους των Βολών - Τρίποντων

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Διαγωνισμός Βολών-Τριπόντων
Κατηγορία Νικητής Ενορία
Κατώτερο Αγοριών Σερέτης Ελευθέριος Πέτρου κ Παύλου
Μέσο Αγοριών Χατζηδήμου Νέστωρ Πέτρου κ Παύλου
Ανώτερο Αγοριών Κυριαζής Ελευθέριος Πέτρου κ Παύλου
Κατώτερο Κοριτσιών Γκαλτσίδου Ανδριάννα Πέτρου κ Παύλου
Ανώτερο Κοριτσιών Χατζηδήμου Ελένη Πέτρου κ Παύλου