Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ - ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ο αύλειος χώρος του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών γέμισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα παιδιών που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη των κατηχητικών τμημάτων. Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς του ναού, οι οποίοι ευχήθηκαν στα παιδιά να γίνουν μιμητές των αποστόλων, πιστοί μαθητές του Χριστού και να κηρύξουν το ευαγγέλιο Του με τη ζωή και το παράδειγμά τους.
Μετά τον αγιασμό τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα ιδιότυπο λούνα παρκ το οποίο είχαν ετοιμάσει τα στελέχη της ενορίας.
Παιχνίδια παρατηρητικότητας, ταχύτητας, δεξιοτεχνίας και ευστοχίας έδιναν στα παιδιά πόντους με τους οποίους κέρδιζαν κεράσματα και δώρα μικρά και μεγάλα. Μάλιστα κάποιοι γονείς δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και συναγωνίστηκαν τα παιδιά τους.

Από το Κυριακή 21 Οκτωβρίου όλα τα τμήματα των κατηχητικών θα λειτουργούν στις καθιερωμένες ώρες, σύμφωνα με το ενημερωτικό έντυπο της ενορίας. Επίσης ξεκίνησαν και όλες οι ποιμαντικές δράσεις της ενορίας, οι οποίες περιγράφονται στο ενημερωτικό έντυπο που μπορείτε να δείτε εδώ. 
Η προσέλευση και η αγάπη του κόσμου ήταν εντυπωσιακή εμπνέοντας αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον.
Η πρόσκληση για την συμμετοχή στις δράσεις της ενορίας είναι πάντοτε ανοιχτή σε όποιον έχει τη διάθεση να γεμίσει δημιουργικά το χρόνο του και να καλλιεργήσει την ψυχή του.