Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ: 2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο

Η Πεμπτουσία διοργανώνει το «2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο» την Τρίτη 8 Ιουνίου και ώρα 19:30 -21:30 με θέμα ομιλίας και συζήτησης: «Η αισθητική των σχέσεων».

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ:
https://zoom.us/meeting/register/tJcqc-mrqDstGd0vL20jBQQ29qwn4wtJeMZ1
Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής, τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, προκειμένου να εισαχθείτε στη σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε μήνυμα στα nikos@gouraros.net.

Ο  Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Λουδοβίκος (γενν.: 1959, Βόλος), είναι συγγραφέας, διδάκτορας θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής δογματικής και φιλοσοφίας στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Θεολογικών και Ιερατικών Σπουδών και πρώην Πρόεδρος της Ακαδημίας, επιστημονικός συνεργάτης-συγγραφέας στο μεταπτυχιακό θεολογικό πρόγραμμα του Ανοικτού Ελληνικού Πανεπιστημίου, επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Ορθόδοξων Χριστιανικών Σπουδών του Κέμπριτζ και διδάσκων Ερευνητής στο Παν/μιο του Γουίντσεστερ (UK), ενώ έχει εργαστεί στο ερευνητικό κέντρο για τον αρχέγονο χριστιανισμό Tyndale House του Κέμπριτζ, έχει διδάξει και δώσει σεμινάρια στο Κέντρο Προχωρημένων Θεολογικών και Θρησκευτικών Σπουδών (C.A.R.T.S.) της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, στο Πανεπιστήμιο του Ντάραμ και μέχρι σήμερα δίνει διαλέξεις σε διάφορα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα. Είναι κληρικός της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

Ο π. Λουδοβίκος έχει σπουδάσει ψυχολογία, παιδαγωγική, θεολογία και φιλοσοφία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Παρίσι (στην Σορβόνη -Paris IV, και στο Καθολικό Ινστιτούτο του Παρισίου) και το Κέμπριτζ.