Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

6ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΕΔΕΣΣΗΣ, ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων Γιαννιτσών

Ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ προκηρύσσει και διοργανώνει αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ-πονγκ) με την επωνυμία: «6ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ» και προσκαλεί όλα τα παιδιά των Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων της πόλεως και της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών να συμμετέχουν ή να παρακολουθήσουν τους αγώνες, καθώς επίσης παρακαλεί κι όλους τους κατηχητές/τριες να συμβάλλουν στην καλή οργάνωση του 6ου Διενοριακού Πρωταθλήματος Πινγκ-πονγκ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
 
2. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10:00 π.μ.

3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών (Αίθουσα Νο.1 & Νο.3)

4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
1. Αγόρια Δημοτικού: Γεννημένοι 2011-2013
2. Αγόρια Γυμνασίου: Γεννημένες 2008-2010
3. Αγόρια Λυκείου-Φοιτητές-Κατηχητές: Γεννημένοι έως και 2007
4. Κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου: Γεννημένες 2008-2013
5. Κορίτσια Λυκείου-Φοιτήτριες-Κατηχήτριες: Γεννημένοι έως και 2007
6. Ιερείς

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι/ες φοιτούν στις Κατηχητικές Συνάξεις των πέντε ενοριών της πόλεως των Γιαννιτσών σύμφωνα με τους παρακάτω περιορισμούς:
1. Αγόρια Δημοτικού: έως 7 άτομα/ενορία
2. Αγόρια Γυμνασίου: έως 6 άτομα/ενορία
3. Αγόρια Λυκείου-Φοιτητές-Κατηχητές: έως 5 άτομα/ενορία
4. Κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου: έως 8 άτομα/ενορία
5. Κορίτσια Λυκείου-Φοιτήτριες-Κατηχήτριες: έως 5 άτομα/ενορία
6. Ιερείς

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
I. Οι Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από τον υπεύθυνο κατηχητή κάθε ενορίας στο ειδικό έντυπο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ». Θα πρέπει να αποσταλούν στο email του Ιερού Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών (inapx2@yahoo.gr) ή στα γραφεία του ως άνω Ιερού Ναού μέχρι την Πέμπτη 2-3-2023.
II. Εκπρόθεσμα, δεν θα γίνει δεκτή καμία δήλωση.
III. Στις Δηλώσεις Συμμετοχής, θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο των μαθητών-αθλητών/τριων, καθώς και το έτος γέννησης.

7. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Στους αγώνες των μαθητών/τριών θα ισχύσει το σύστημα του απλού αποκλεισμού (ΝΟΚ ΑΟΥΤ), σε ταμπλό των 4,8,16,32 κ.ο.κ. ανάλογα με την συμμετοχή και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους βασικούς κανονισμούς του αθλήματος, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα από την ΕΦΟΕπΑ (δεδομένου ότι το πρωτάθλημα δεν απευθύνεται σε αθλητές).
Θα ισχύει το σύστημα «ο καλύτερος των τριών (3) σετ», (δύο (2) νικηφόρα), με μικρό τελικό και κατάταξη 1,2,3,4. Σε όλες τις κατηγορίες θα παίζονται σετ των 11 πόντων.
Θα γίνει προσπάθεια, αν είναι δυνατόν, ώστε κατηχητόπουλα της ίδιας ενορίας να μην συναντηθούν στις πρώτες φάσεις του Πρωταθλήματος.

8. ΕΠΑΘΛΑ:
Στους τρεις (3) πρώτους/τες νικητές/τριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν Μετάλλια και Διπλώματα. Αναμνηστικά Διπλώματα Συμμετοχής θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες. Η Ενορία που θα έχει τις περισσότερες νίκες (βαθμολογικά) θα λάβει ειδική πλακέτα.

9. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
1. Κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου: 10:15
2. Αγόρια Γυμνασίου: 11:00
3. Αγόρια Δημοτικού: 12:00
4. Αγόρια Λυκείου-Φοιτητές-Κατηχητές: 16:00
5. Κορίτσια Λυκείου-Φοιτήτριες-Κατηχήτριες: 17:15
6. Ιερείς 18:00

10. ΓΕΝΙΚΑ:
1. Οι αθλητές-τριες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της κατηγορίας τους. Ο χρόνος αυτός είναι απαραίτητος για την ενημέρωση των αθλητών και την διεξαγωγή της κλήρωσης για κάθε κατηγορία. Αθλητές οι οποίοι θα προσέλθουν καθυστερημένα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ.
2. Σε περίπτωση μικρής συμμετοχής σε κάποια κατηγορία οι θέσεις μπορούν να συμπληρωθούν από παρόντες ενδιαφερόμενους αθλητές, ακόμη κι αν οι ενορίες τους υπερβούν τον αριθμό-όριο συμμετοχής.
3. Συμπεριφορά των συμμετεχόντων που δεν αρμόζει με την φιλοσοφία του «ευ αγωνίζεσθαι» και την χριστιανική αγωγή μπορεί να επιφέρει την ακύρωση του μαθητή-αθλητή ή και την αφαίρεση της όποιας διάκρισης.
4. Τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων ορίζεται ο κατηχητής του Ιερού Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου κ. Ανδρέας Κ. Χατζηδήμου.
5. Ό,τι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων.
6. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Ανδρέα Κ. Χατζηδήμου στο αριθμό 6947764580 ή στα Γραφεία του Ναού (τηλ:23820 27183).

Γιαννιτσά, 13 Φεβρουαρίου 2023

Ο προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών

Πρωτοπρ. Κυριάκος Χατζηδήμου