Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σειρά θεατρικών παραστάσεων του Ερασιτεχνικού Συλλόγου Θεάτρου ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον» σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ Πέλλας.  Ο τίτλος της παράστασης ήταν: «Ντολμαδάκια Γιαλαντζί» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γιώτας Φλήρη, ενώ πραγματοποιήθηκαν τέσσερις παραστάσεις (13/5-3/6) στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά.

Τα έσοδα των παραστάσεων, σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου, πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες του υπό ίδρυσιν Κοινωνικού Ιατρείου της Ιεράς Μητροπόλεως στα Γιαννιτσά.

Κατά την τελευταία παράσταση ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών και μέλος της Επιτροπής του Κοινωνικού Ιατρείου μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ στους συντελεστές της παράστασης και ευχαρίστησε θερμά την ιδιαίτερα επιτυχημένη θεατρική ομάδα για την πρωτοβουλία της, η οποία αποτελεί και την πρώτη σημαντική οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου. Τέλος απένειμε στην κ. Γιώτα Φλήρη τιμητική πλακέτα προς τον Σύλλογο «Το Θέατρον» εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως.